Stamboom Van Ginneken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 147:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana van Ginneken (1890-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana van Ginneken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana de Graaf (1890-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana de Graaf.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Rooij (1890-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Rooij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Klonen (1891-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Klonen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hubertus van Ginneken (1891-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hubertus van Ginneken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus van Ginneken (1892-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus van Ginneken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus Goossens (1892-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus Goossens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Maria Tielen (1893-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Maria Tielen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria van Ginneken (1893-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria van Ginneken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella van Ginneken (1894-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella van Ginneken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.