Stamboom Van Giessen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 12.598:

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternelle Braspenning (geboren in 1747), een kind van Thomas Braspenning en Geertruij Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Jong (geboren in 1748), een kind van Jan de Jong en Wouterke de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Jong (geboren in 1748), een kind van Jan de Jong en Wouterke de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van den Hoek (geboren in 1749), een kind van Joost Janse van den Hoek en Maria van Nieuwenhuysen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Braspenning (geboren in 1749), een kind van Thomas Braspenning en Geertruij Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Jong (geboren in 1750), een kind van Jan de Jong en Wouterke de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Jong (geboren in 1750), een kind van Jan de Jong en Wouterke de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Oerlemans (geboren in 1751), een kind van Hendrik Adriaans Oerlemans en Maria Oldenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gysbert de Jong (geboren in 1751), een kind van Jan de Jong en Wouterke de Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Oerlemans (geboren in 1751), een kind van Hendrik Adriaans Oerlemans en Maria Oldenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.