Stamboom Van Gerven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henricus Obbens (1886-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henricus Obbens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Henricus Adrianus Vaes (1886-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Henricus Adrianus Vaes.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna van den Brink (1889-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna van den Brink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Rumoldus Jacobus Stabel (1896-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Rumoldus Jacobus Stabel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Collette Vosters (1896-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Collette Vosters.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Smits (1898-1974) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Smits.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria Adriaenssen (1904-1983) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria Adriaenssen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josepha Maria Adriana Obbens (1915-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josepha Maria Adriana Obbens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Joannes van der Meer (1918-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Joannes van der Meer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josephina Gerardus van der Meer (1919-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josephina Gerardus van der Meer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.