Stamboom Van Galen - Jaring - Zeilstra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 7.093:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Gael (geboren in 1718), een kind van petrus matthias peeter thijssen van Gael en Jacoba Wilhelmus van 't Hof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Gael (geboren in 1718), een kind van petrus matthias peeter thijssen van Gael en Jacoba Wilhelmus van 't Hof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matthias van Gael (geboren in 1719), een kind van Joannes Godefridus van Gael en maria cornelius Schepers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Matthias van Gael (geboren in 1719), een kind van Joannes Godefridus van Gael en maria cornelius Schepers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Gael (geboren in 1728), een kind van gerardus matthias van Gael en petronella van Asten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Gael (geboren in 1728), een kind van gerardus matthias van Gael en petronella van Asten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Gael (geboren in 1742), een kind van antonius jois van Gael en adriana gerardus (adriaentje) van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Gael (geboren in 1742), een kind van antonius jois van Gael en adriana gerardus (adriaentje) van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Gael (geboren in 1744), een kind van antonius jois van Gael en adriana gerardus (adriaentje) van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Gael (geboren in 1744), een kind van antonius jois van Gael en adriana gerardus (adriaentje) van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.