Stamboom Van Engel(s)dorp Gastelaars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 191 - 200 van 205:

Pieternella Jacoba Noom is overleden op 5 maart 1946 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lubbegien van Oosten is overleden op 28 januari 1949 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Verhage is overleden op 3 mei 1949 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan van Hoepen is overleden op 7 januari 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis de Voogd is overleden op 6 augustus 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Wisse is overleden op 2 april 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus de Voogd is overleden op 27 oktober 1957 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Stam is overleden op 6 september 1958 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Katharina Flipse is overleden op 20 maart 1959 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Elisabeth Verhage is overleden op 10 september 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.