Genealogie Van Dijl Jansen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 60:

Maria Cornelisdr de Kievit is overleden op 3 oktober 1826 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Willem Janse Vis is overleden op 1 juli 1833 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Cornelia Schilperoort is overleden op 21 november 1836 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maria Cornelia Silvius is geboren op 6 juli 1837 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Willem Silvius en Maria van Dis zijn getrouwd op 29 juli 1847 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Kaatje Vis is overleden op 6 januari 1867 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Nicolaas Silvius is overleden op 23 augustus 1867 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Jantina Theodora Hendrica Visscher is geboren op 25 april 1882 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Willem Hesmerg is overleden op 20 februari 1929 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henriëtte Maria Braam is overleden op 28 november 1955 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.