Genealogie Van Dijl Jansen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 161:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan de Ring (1813-1850) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan de Ring.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Naatje Oversteegen (1815-1886) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Naatje Oversteegen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Liefje de Ring (1818-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Liefje de Ring.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes de Bruijn (1821-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes de Bruijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Hedel (1822-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Hedel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Cornelia Jansen (1829-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Cornelia Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Mietje van Santen (1829-1900) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Mietje van Santen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Ooms (1830-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Ooms.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Dijl (1833-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Dijl.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Van Dijl (1833-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Van Dijl.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.