Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders, Kraaijenbrink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.305:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Elve (overleden in 1804), een kind van Boudewijn Elve en Jacoba Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannis Willem Gillissen (geboren in 1805), een kind van Gerard Gillissen en Helena Pieternella de Rijcke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Elve (geboren in 1805), een kind van Boudewijn Elve en Jacoba Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina de Nijs (overleden in 1806), een kind van Jan de Nijs en Maria Cornelia Leenhouts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina de Nijs (geboren in 1806), een kind van Jan de Nijs en Maria Cornelia Leenhouts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrina Elve (geboren in 1807), een kind van Boudewijn Elve en Jacoba Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniël Elve (geboren in 1809), een kind van Boudewijn Elve en Jacoba Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Elve (overleden in 1810), een kind van Boudewijn Elve en Jacoba Walraven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Koole (geboren in 1811), een kind van Arij Koole en Leijntje Suurmond, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Koole

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Koole (overleden in 1811), een kind van Arij Koole en Leijntje Suurmond, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Koole

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.