Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders, Kraaijenbrink » Hendrika Antonia van der Voorn (1877-????)

Persoonlijke gegevens Hendrika Antonia van der Voorn 

Bron 1

Gezin van Hendrika Antonia van der Voorn

Zij had een relatie met Abraham Rudolph Butz.


Kind(eren):

 1. Jacobus Simon Butz  1897-????
 2. Nicolaas Butz  1907-

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Hendrika Antonia van der Voorn?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Bronnen

 1. Rotterdam, Nederland, Geboortes Index, 1811-1913, via https://www.myheritage.nl/research/colle...

  Hendrika Antonia van der Voorn
  Geboorte: 26 nov 1907 - Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
  Certificaat #: 12385
  Notities: akte nr. 12385, erkenning door moeder op 16-12-1907, erkenning van kind door ouders bij hun huwelijk op 17 juni 1914 de naam was Nicolaas van der Voorn
  Citaat: Rotterdam 1907 p157

  Neem er nota van dat indien een kind onwettig was het geboorterecord over het algemeen de vader niet noemde, zelfs als de vader bekend was.

  Deze index bevat ook het registernummer - een uniek nummer per record en jaar. Het jaar en het registernummer zijn essentiële informatie voor het bestellen van een kopie van het originele geboorterecord bij het Stadsarchief Rotterdam (Rotterdam City Archives). Het originele record kan aanvullende informatie opleveren, zoals woonplaats, leeftijden en beroepen van de ouders en informatie over de getuigen.

  Deze index werd gemaakt door de medewerkers en vrijwilligers van het Stadsarchief Rotterdam en werd verkregen van www.rotterdamopendata.nl .

Over de familienaam Van der Voorn


    

Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Piet van der Staal, "Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders, Kraaijenbrink", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-staal-muller-rijnberg/I502465.php : benaderd 30 juni 2022), "Hendrika Antonia van der Voorn (1877-????)".