Stamboom Van der Nol(l), Oosterloo, van Spronsen, van der Waart e.d. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 670:

Anna Maria Visser is geboren op 20 januari 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Andries Nijdam en Geertje Martens Venema zijn getrouwd op 15 mei 1814 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Popke Pieters Snaak is geboren op 29 juli 1814 te Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Andries Martens Venema en Ailke Jan Lameris zijn getrouwd op 30 oktober 1814 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Luitje Tammes Doornbos en Elizabeht Hijbes Groenewolt zijn getrouwd op 23 januari 1815 in Bedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bedum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geert Jans Huizinga en Saartje Obbes van Zalen zijn getrouwd op 27 januari 1815 in 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Jochems Oortman is overleden op 4 april 1815 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Geerts Klooster en Wobbechien Berends Huninga zijn getrouwd op 19 april 1815 in Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Oosterveld en Hillechien Vrieling zijn getrouwd op 21 mei 1815 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Klaas Jans Klazens en Geertje Reinders Reinders zijn getrouwd op 17 december 1815 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.