Stamboom Van der Molen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 611 - 620 van 629:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Broekhuis (overleden in 1939), een kind van Hartger Broekhuis en Johanna Paalman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Jan Witteveen (overleden in 1940), een kind van Gerrit Witteveen en Everdina Schuitert, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Huiskes (overleden in 1944), een kind van Martinus Huiskes en Anna Hendrika Put, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn van Velde (overleden in 1944), een kind van Gerrit Jan van Velde en Hendrika Johanna Kok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijbren Scheepstra (overleden in 1944), een kind van Gerben Scheepstra en Tjitske (Geerts) van Roeden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Huiskes (overleden in 1947), een kind van Martinus Huiskes en Anna Hendrika Put, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Lassche (overleden in 1948), een kind van Hendrik Lassche en Hendrikjen Wind, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Willemina Meijer (overleden in 1949), een kind van Gerrit -Jan Meijer en Gerritje Meijerink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Mikkers (overleden in 1950), een kind van Johannes Mikkers en Geertruida Wilhelmina Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolina Hendrika Kleiboer (overleden in 1951), een kind van Jan Kleiboer en Hendrikjen Blome, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.