Stamboom Van der Meij » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 147:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Wassenaar (geboren in 1820), een kind van Pieter Christiaans Wassenaar en Hiltje Merks Van Der Mey, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Langeveld (geboren in 1821), een kind van Dirk Meland Langeveld en Bregje Gaijkema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerbrand Langereis (overleden in 1821), een kind van Evert Pieters Langereis en Wijntje Folkertsdr Van der Heide, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Sanders (geboren in 1821), een kind van Frederik Christiaans Sanders en Reinskje (Reinsch Krijns) Zondervan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Nat (overleden in 1822), een kind van Cornelis Nat en Guurtje Schroor, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Nat

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Nat (overleden in 1822), een kind van Cornelis Nat en Guurtje Schroor, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Nat

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Symen Nieuwenhout (geboren in 1823), een kind van Foppe Wybes Nieuwenhout en Rinske Symons Buisma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Nierop (overleden in 1823), een kind van Jan Dirksz Nierop en Aaltje Claes Modder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Renée Susanna Langeveld (geboren in 1823), een kind van Dirk Meland Langeveld en Bregje Gaijkema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Wassenaar (geboren in 1824), een kind van Pieter Christiaans Wassenaar en Hiltje Merks Van Der Mey, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.