Stamboom Van der Meer - Ernst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 834:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Petronella Hendrika van Schaik (geboren in 1815), een kind van Jan van Schaik en Dirkje van Rossum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Theodorus van Erp (geboren in 1816), een kind van Nicolaas van Erp en Donata Bertina Boeracker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gabe Jans van Dijken (geboren in 1816), een kind van Jelle Jans van Dijken en Stijntje Thijssens van der Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmptje Noorda (geboren in 1816), een kind van Harm Noorda en Grietje Geerts Wassens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Stravers (geboren in 1817), een kind van Arie Stravers en Annigje Weverwijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Stravers (geboren in 1817), een kind van Arie Stravers en Annigje Weverwijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Maria Antonia van Schaik (geboren in 1817), een kind van Jan van Schaik en Dirkje van Rossum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luitje de Groot (geboren in 1818), een kind van Derk Hylkes de Groot en Gepke Berends Wolf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Agnees van Erp (geboren in 1818), een kind van Nicolaas van Erp en Donata Bertina Boeracker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Kemperman (geboren in 1818), een kind van Hendrik Kemperman en Margaretha (Gerarda) Hafkenscheid, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.