Stamboom van der Leest, Rodenboog, Scheerhoorn, Warners » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 498:

NN Burema is overleden op 28 juli 1814 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Burema is geboren op 28 juli 1814 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Fokke Everts van Bolhuis en Antje Jakobs zijn getrouwd op 20 oktober 1814 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Allerts Allershof is overleden op 14 februari 1815 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Eelje Jacobs Helder is geboren op 23 maart 1815 te Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Emke Kuipers is geboren op 23 april 1815 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Jakobs en Trientje Jans zijn getrouwd op 7 juni 1815 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hotzes Scheringa is overleden op 16 september 1815 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albert Scheerhoorn is geboren op 8 mei 1816 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bralt Pieters Hovinga en Trientje Wiebes Hazenberg zijn getrouwd op 9 mei 1816 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.