Stamboom Van der Kwast » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 202:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Bakker (1857-1857) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Bakker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Hogendoorn (1857-1939) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Hogendoorn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bartje Griffioen (1857-1940) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bartje Griffioen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Neeltje Boonstoppel (1857-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Neeltje Boonstoppel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus Hoogenraad (1858-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus Hoogenraad.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Engel (1858-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Engel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Clara Charlotte Krul (1859-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Clara Charlotte Krul.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Aalst (1859-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Aalst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Wilhelmus Vonk (1860-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Wilhelmus Vonk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Abram Mansvelder (1860-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Abram Mansvelder.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.