Stamboom Van den Wyngaert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 937:

Joannes Van Wallendael en Joanna Verhoeven zijn getrouwd op 2 september 1714 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Van Wallendael is geboren op 12 mei 1715 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelius Tolleneer is geboren op 17 oktober 1716 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Elisabeth Roevens is geboren op 11 maart 1717 te Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Elisabeth Moers is geboren op 20 maart 1718 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelius Bussers is geboren op 31 maart 1718 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adriana Van Wallendael is geboren op 22 september 1718 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Guilelmus Roevens is geboren op 4 december 1719 te Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jacobus Jacobs en Petronella De Bruijn zijn getrouwd op 30 juni 1720 in Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Henricus Van Wallendael is geboren op 3 februari 1721 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.