Stamboom Van den Oever » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 117:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Cornelis van Eijck (geboren in 1865), een kind van Cornelis van Eijck en Johanna Maria Vroomans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Cornelis van Eijck (overleden in 1866), een kind van Cornelis van Eijck en Johanna Maria Vroomans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Cornelia van Eijck (geboren in 1867), een kind van Cornelis van Eijck en Johanna Maria Vroomans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Cornelia van Eijck (overleden in 1867), een kind van Cornelis van Eijck en Johanna Maria Vroomans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Cornelis van Eijck (overleden in 1868), een kind van Cornelis van Eijck en Johanna Maria Vroomans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van de Langenberg (geboren in 1872), een kind van Jozef van de Langenberg en Anna Maria van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Jacoba van den Heuvel (geboren in 1875), een kind van Henricus Hubertus van den Heuvel en Adriana van Uden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Henricus van den Heuvel (geboren in 1876), een kind van Henricus Hubertus van den Heuvel en Adriana van Uden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrina Christina van de Langenberg (geboren in 1876), een kind van Jozef van de Langenberg en Anna Maria van Haren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agnes Cornelia van den Heuvel (geboren in 1877), een kind van Henricus Hubertus van den Heuvel en Adriana van Uden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.