Stamboom Van den Eshof - Evertse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 916:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lodewijk Lensink (geboren in 1836), een kind van Joannes Baptist Lensink en Antje Sluijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Rutten (geboren in 1836), een kind van Rutgerus Rutten en Johanna van Kordelaar, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Rutten

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Hooft (geboren in 1836), een kind van Cornelis Hooft en Dirkje Kuijer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Bart Hooft

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Hooft (geboren in 1836), een kind van Cornelis Hooft en Dirkje Kuijer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Bart Hooft

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Gijsbertha de Bruijn (geboren in 1836), een kind van Johannes Gerardus de Bruijn en Hanna Kronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van de Coterlet (geboren in 1836), een kind van Cornelis van de Coterlet en Wijntje van Wee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van de Coterlet (geboren in 1836), een kind van Cornelis van de Coterlet en Wijntje van Wee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tijmen Veldhuizen (geboren in 1836), een kind van Tijmen Veldhuizen en Neeltje van Lokhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tijmen Veldhuizen (geboren in 1836), een kind van Tijmen Veldhuizen en Neeltje van Lokhorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gertrudis Jansen (overleden in 1837), een kind van Gerardus Jansen en Elisabeth van Stiphout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.