Stamboom Van den Eshof - Evertse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Roverts (1892-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Roverts.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika Wilhelmina Elisabeth van den Eshof (1904-1966) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika Wilhelmina Elisabeth van den Eshof.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Cornelis van der Waals (1904-1990) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Cornelis van der Waals.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arie Vink (1907-1988) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arie Vink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Richarda Antonia van de Brug (1912-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Richarda Antonia van de Brug.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina van de Brug (1915-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina van de Brug.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmus van den Eshof (1916-1983) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmus van den Eshof.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmus van den Eshof (1916-2000) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmus van den Eshof.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmus van den Eshof (1916-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmus van den Eshof.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Groot (1917-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Groot.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.