Stamboom Van den Eshof - Evertse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 338:

Wouter Everse van den Eshof is overleden op 15 mei 1828 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannitje Groenestijn is overleden op 7 juni 1828 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika van Zuilen is geboren op 29 december 1828 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Veen is overleden op 2 mei 1829 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Joannes Hellevoort en Wilhelmina Regtien zijn getrouwd op 10 juni 1829 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Veldhuizen is geboren op 8 september 1829 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Peter de Goede en Engelberta (Engeltje) van den Eshof zijn getrouwd op 13 januari 1830 in Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geurtje van den Eshof is geboren op 25 februari 1830 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelof de Goede is geboren op 2 november 1830 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelof de Goede is overleden op 8 februari 1831 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.