Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Afstammelingen van JOHANNES van der Asdonck

Generatie 7

35.

Hendrik van der Asdonck, zoon van Johannes van der Asdonck en Catelyn Heynen, is gedoopt . Hendrik is overleden.

36.

Goort van der Asdonck, zoon van Johannes van der Asdonck en Catelyn Heynen, is geboren 1559. Goort is overleden en is begraven.

37.

Heylken van der Asdonck, dochter van Johannes van der Asdonck en Catelyn Heynen, is geboren 1567 in Bakel,Noord-Brabant,Nederland. Heylken is overleden en is begraven.

38.

Everardus van Doerne, zoon van Gevard Petersz. van Doerne en Margaretha Jansdr. van Erp, is geboren in Deurne,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Everardus is overleden tussen 1584 en 1592 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland.

39.

Jan Hendrik Anselm van der Asdonck, zoon van Hendrik Anselm Gijsbert van der Asdonck en Geliske, is geboren 1560 in Lierop,Noord-Brabant,Nederland. Hij is getrouwd 1586 in Lierop,Noord-Brabant,Nederland met Catalijn.

Zij kregen 1 kind:

Jan Hendrik Anselm is overleden en is begraven.

Generatie 8

40.

Johannes Hendriks van der Asdonck, zoon van Hendrik van der Asdonck en Lijsken, is geboren in Helmond,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd in Helmond,Noord-Brabant,Nederland met Catharina.

Zij kregen 5 kinderen:

Johannes Hendriks is overleden en is begraven.

41.

Evert van der Asdonck, zoon van Goort van der Asdonck, is geboren 1590 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland. Evert is overleden en is begraven.

42.

Engelken van der Asdonck, dochter van Goort van der Asdonck, is geboren 1593 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland. Engelken is overleden en is begraven.

43.

Gerrit van der Asdonck, zoon van Goort van der Asdonck, is geboren 1595 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd in Deurne,Noord-Brabant,Nederland met Catharina. Gerrit is overleden 1657 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland.

44.

Catelin van der Asdonck, dochter van Goort van der Asdonck, is geboren 1597 in Deurne,Noord-Brabant,Nederland. Catelin is overleden en is begraven.

45.

Nicolaes Evert van Doerne, zoon van Everardus van Doerne en Agatha van de Zeijlberch, is geboren in Deurne,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is herbergier, schout van deurne en burgemesster van deurne van beroep. Hij is getrouwd met Margaretha Everts Nouts, dochter van Everardus Gerardus Nouts en Agnes Michiel Colen. Zij is geboren en, is gedoopt . Margaretha Everts is overleden na.

Zij kregen 1 kind:

Nicolaes Evert is overleden voor.

46.

Godefridus Jan Dircx van der Asdonck, zoon van Jan Hendrik Anselm van der Asdonck en Catalijn, is geboren in Lierop,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd in Lierop,Noord-Brabant,Nederland met Anna van Mierlo.

Zij kregen 4 kinderen:

Godefridus Jan Dircx is overleden voor in Lierop,Noord-Brabant,Nederland.

Generatie 9

47.

Gijsbertus Jan Gijsbert van der Asdonck, zoon van Johannes Hendriks van der Asdonck en Catharina, is geboren in Boxtel,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is meer dan 50 jaar molenaar van de watermolen te boxtel en molenaar van beroep. Gijsbertus Jan Gijsbert is overleden na.

48.

Joanis van der Asdonck, dochter van Johannes Hendriks van der Asdonck en Catharina, is geboren in Helmond,Noord-Brabant,Nederland. Zij is getrouwd op 11 juni 1649 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland met Arnoldus Heimans. Joanis is overleden en is begraven.

49.

Johannes van der Asdonck, zoon van Johannes Hendriks van der Asdonck en Catharina, is geboren 1625 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd 1660 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland met echtgenote Johannes.

Zij kregen 6 kinderen:

Johannes is overleden en is begraven.

50.

Lindert van der Asdonck, zoon van Johannes Hendriks van der Asdonck en Catharina, is geboren in Helmond,Noord-Brabant,Nederland. Hij is molenaar en schepen van beroep. Lindert is overleden en is begraven.

51.

Willem Verhausdonck, zoon van Johannes Hendriks van der Asdonck en Catharina, is geboren 1630 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland. Hij is getrouwd 1660 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland met Lijsbeth. Willem is overleden 1678 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC