Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 15.361:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guielmus Sijkens (geboren in 1644), een kind van Henricus Arnoldus Sijkens en Henrica Guilielmi van Ameijden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Sijkens (geboren in 1646), een kind van Henricus Arnoldus Sijkens en Henrica Guilielmi van Ameijden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Sijkens (geboren in 1646), een kind van Henricus Arnoldus Sijkens en Henrica Guilielmi van Ameijden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Sijkens (geboren in 1652), een kind van Henricus Arnoldus Sijkens en Henrica Guilielmi van Ameijden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Sijkens (geboren in 1652), een kind van Henricus Arnoldus Sijkens en Henrica Guilielmi van Ameijden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van den Heuvel (geboren in 1658), een kind van Petrus Henricus van den Heuvel en Henrica Francisca Godefridus de Hoppenbrouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van den Heuvel (geboren in 1658), een kind van Petrus Henricus van den Heuvel en Henrica Francisca Godefridus de Hoppenbrouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guielmus van Doormalen (geboren in 1658), een kind van Theodorus Walteri van Doormalen en Maria Henricus van Elderen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guielmus van Doormalen (geboren in 1658), een kind van Theodorus Walteri van Doormalen en Maria Henricus van Elderen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Gemert (geboren in 1661), een kind van Henricus van Gemert en Joanna Goorts Jegers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.