Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Afstammelingen van DIERCK van den Eijnde

Generatie 5

37.

Ambrosij Dierck van den Eijnde, zoon van Dierck Brustens van den Eijnde en echtgenote Dierck Brustens, is geboren in Aerle,Aarle (Aarle-Rixtel),Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Heylwich Aerdt Gyssen, dochter van Aerdt. Zij is geboren en, is gedoopt . Heylwich Aerdt is overleden. Ambrosij Dierck is overleden na in Helmond,Noord-Brabant,Nederland.

38.

Ambrosius Dierck van den Eijnde, zoon van Dierck Brustens van den Eijnde en echtgenote Dierck Brustens, is geboren in Aerle,Aarle (Aarle-Rixtel),Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Heylwich Aerdts Gyssen, dochter van Aerdt. Zij is geboren 1520 en, is gedoopt . Heylwich Aerdts is overleden en is begraven.

Zij kregen 8 kinderen:

Ambrosius Dierck is overleden na in Helmond,Noord-Brabant,Nederland en is begraven op 7 november 1602 in Helmond,Noord-Brabant,Nederland.

39.

Peter Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Hij is getrouwd met Hij is getrouwd voor met Hij is getrouwd met Arnolda Mathijs Stanssen, dochter van Mathijs Jan Stanssen en echtgenote Mathijs. Zij is geboren en, is gedoopt . Arnolda Mathijs is overleden op 7 mei 1590 in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland.

Zij kregen 4 kinderen:

Peter Dircx is overleden op 15 maart 1580 in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland.

40.

Ambrosius Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Hij is getrouwd met Mariken Ardts Marcelissen, dochter van Aert Marcelissen. Zij is geboren en, is gedoopt . Mariken Ardts is overleden .

Zij kregen 1 kind:

Ambrosius Dircx is overleden voor.

41.

Thomas Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland met Hij is getrouwd 1567 in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland met Hij is getrouwd in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland met Hij is getrouwd in Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland met Agnes Ardts van Croij, dochter van Aart van Croij en Jenneken. Zij is geboren en, is gedoopt . Agnes Ardts is overleden voor.

Zij kregen 1 kind:

Thomas Dircx is overleden voor.

42.

Johannes Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Hij is getrouwd 1567 met Jenneken Willems van Duijnhoven, dochter van Wilhelmus Jansen van Duijnhoven en Theodora. Zij is geboren en, is gedoopt . Jenneken Willems is overleden 1602.

Zij kregen 5 kinderen:

Johannes Dircx is overleden op 5 september 1590 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,Noord-Brabant,Nederland.

43.

Jacobus Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Jacobus Dircx is overleden en is begraven.

44.

Catharina Adriaen van den Broeck, dochter van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is gedoopt . Catharina Adriaen is overleden.

45.

Henricus van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen. Henricus is overleden.

46.

Joannes Adriaen van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is gedoopt . Joannes Adriaen is overleden.

47.

Lambertus Adriaen van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is gedoopt . Lambertus Adriaen is overleden.

48.

Margaretha Adriaen van den Broeck, dochter van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is gedoopt . Margaretha Adriaen is overleden.

49.

Dirk Adriaen Hendrickx van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is geboren juli 1638 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt op 28 juli 1638 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Dirk Adriaen Hendrickx is overleden december 1737 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is begraven op 21 december 1737 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland.

50.

Daniel Adriaens Theodori van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is geboren maart 1641 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt op 11 maart 1641 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Hij is burgemeester van beroep. Hij is getrouwd op 31 januari 1668 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland met Joanna Willems Joannes Willems, dochter van Wilhelmus Joannes Willems en Elizabetha Joannis Arnoldi. Zij is geboren november 1642 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en, is gedoopt op 21 november 1642 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Joanna Willems Joannes is overleden november 1698 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is begraven op 25 november 1698 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland.

Zij kregen 5 kinderen:

Daniel Adriaens Theodori is overleden februari 1713 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is begraven op 22 februari 1713 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland.

51.

Joannes Adrians Theodori van den Broeck, zoon van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is geboren maart 1644 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt op 17 maart 1644 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Joannes Adrians Theodori is overleden en is begraven.

52.

Anna Adrianes Dirck van den Broeck, dochter van Adriaen Dirck Hendrickx van den Broeck en Catharina Daniels Nicolai Deenen, is geboren oktober 1657 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt op 24 oktober 1657 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Zij is getrouwd op 30 mei 1690 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland met Cornelis Anthonij van Schuijl, zoon van Antonius Joannis van Schuijl en Elisabeth Cornelius Gerardi. Hij is geboren op 16 maart 1657 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en, is gedoopt op 16 maart 1653 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland. Cornelis Anthonij is overleden en is begraven.

Zij kregen 1 kind:

Anna Adrianes Dirck is overleden november 1694 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland en is begraven op 19 november 1694 in Gemert,Noord-Brabant,Nederland.

53.

Mathijs Paulus Arnoud Otten, zoon van Paul Aert Paul Otten en Hendrixken Matheus Stalpaerts, is geboren 1568 in Hilvarenbeek,Noord-Brabant,Nederland en is gedoopt . Mathijs Paulus Arnoud is overleden 1639.

54.

Jenneken Wouters Aerts Jan Huybrechts, dochter van Wouter Aert Jan van Breheze Huijben en Jenneken Peter Aert Sterts, is geboren en is gedoopt . Zij is getrouwd in Goirle,Noord-Brabant,Nederland met Godefridus Jans Vrancken Lenaert Verbunt. Jenneken Wouters Aerts Jan is overleden en is begraven.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC