Stamboom Van den Berg/Bloemers/Meulink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 28:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alexander Philippus Eduard van den Berg (overleden in 1874), een kind van Alexander Philip Eduard van den Berg en Anna Maria Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephina Maria Francisca van den Berg (geboren in 1875), een kind van Alexander Philip Eduard van den Berg en Anna Maria Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joseph van den Berg (overleden in 1878), een kind van Alexander Philip Eduard van den Berg en Anna Maria Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joseph van den Berg (geboren in 1878), een kind van Alexander Philip Eduard van den Berg en Anna Maria Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van den Berg (overleden in 1878), een kind van Jan (Johannes) van den Berg en Geertruid (Geertruij) Houtkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind van den Berg (overleden in 1916), een kind van Alexander Philippus Eduard van den Berg en Jacoba Hofman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Louisa Petronella van den Berg (overleden in 1924), een kind van Johannes Cornelis Bernard van den Berg en Johanna Christina Bosman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louisa Christina Petronella van den Berg (overleden in 1925), een kind van Johannes Cornelis Bernard van den Berg en Johanna Christina Bosman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Josephina Maria Francisca van den Berg (overleden in 1933), een kind van Alexander Philip Eduard van den Berg en Anna Maria Kamper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Laurentius Johannes van den Berg (overleden in 1933), een kind van Johannes Cornelis Bernard van den Berg en Johanna Christina Bosman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.