Stamboom Van de Wiel / Van Moorsel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 561:

Anna Maria Roovers is geboren op 8 oktober 1816 te Tongelre. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tongelre » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lucia van Moorsel is geboren op 18 oktober 1816 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina van Moorsel is geboren op 12 november 1816 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter Johannes van Moorsel en Catharina Elisabeth Cornelissen zijn getrouwd op 13 november 1816 in Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Catharina van Moorsel is geboren op 31 december 1816 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Govert van Moorsel is geboren op 24 maart 1817 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendricus van Moorsel is overleden op 29 april 1817 te Nederwetten en Eckart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nederwetten en Eckart » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina van Engeland is geboren op 20 september 1817 te Nuenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nuenen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Geven is geboren op 5 januari 1818 te Soerendonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Soerendonk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Schrijvers is overleden op 27 april 1818 te Budel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Budel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.