Stamboom Van de Ven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 188:

Petrus Claasen is geboren op 28 augustus 1813 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Dina Govaarts is geboren op 17 juni 1820 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Engelbertus Janssen en Carolina Dijkers zijn getrouwd op 18 januari 1824 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Johannes Roosendaal is geboren op 5 mei 1825 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Kornelis de Groen is geboren op 9 april 1826 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Weijts is geboren op 21 april 1826 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederika Clasina van Nistelrooij is geboren op 13 oktober 1827 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berbera van Oers is geboren op 25 februari 1829 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lucia Vliege is geboren op 1 april 1830 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Eichlisperger is geboren op 15 juni 1830 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.