Van Daalen & Maasland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 231:

Arie Kooren is geboren op 29 juni 1816 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Willem Verhoef is geboren op 28 juli 1816 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Pieter Loenen en Maria Reuring zijn getrouwd op 25 augustus 1816 in Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Huwelijken Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Rijk Kooij en Geertruij van der Vliet zijn getrouwd op 1 juni 1817 in Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Huwelijken Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Jannetje van Bemmel is geboren op 14 juli 1817 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Willem Egberts Massink en Niesken Takken zijn getrouwd op 22 september 1817 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Willempje van der Neut is geboren op 29 oktober 1817 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Isaak Janzen is overleden op 19 april 1818 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Johannes Jansen Modderkolk is overleden op 21 mei 1818 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Marcelis van Bemmel is geboren op 3 juni 1818 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.