Van Daalen & Maasland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 190 van 206:

Metje Rombout is overleden op 9 augustus 1853 te Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Schets is overleden op 3 juli 1854 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Catharina Elisabeth Jans Schoenmakers is overleden op 22 november 1858 te Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Adam Corneisz de Graaf en Lijda Spandonk zijn getrouwd op 20 december 1861 in Hooge en Lage Zwaluwe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Zwaluwe » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Adriana van Alphen is overleden op 6 augustus 1863 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Adriaan Oomens en Adriana Cornelia van Zon zijn getrouwd op 19 mei 1865 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Josina Schets is overleden op 10 maart 1867 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Cornelis Welten is overleden op 29 mei 1867 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes van Boxtel is overleden op 18 februari 1869 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johanna Passchier is geboren op 26 juli 1870 te 's Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's Gravenmoer » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.