Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Johanna Appelman (overleden in 1867), een kind van Piet Appelman en Teuntje van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Johanna Appelman (overleden in 1867), een kind van Piet Appelman en Teuntje van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over van Brakel (overleden in 1884), een kind van Jan Hendrik van Brakel en Pieternella Janna Blom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Brakel (geboren in 1893), een kind van Jacobus van Brakel en Adriana Bekker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Christina van Brakel (geboren in 1908), een kind van Peter van Brakel en Magdalena Christina Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Christina van Brakel (geboren in 1908), een kind van Peter van Brakel en Magdalena Christina Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Jan den Adel (geboren in 1912), een kind van Pieter den Adel en Aartje van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje van Brakel (geboren in 1913), een kind van Peter van Brakel en Magdalena Christina Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arina van Brakel (geboren in 1919), een kind van Peter van Brakel en Magdalena Christina Blanken, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over van Brakel (overleden in 1927), een kind van Bastiaan van Brakel en Geertje van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.