Stamboom Van Bosheide » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.051 - 2.060 van 2.064:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Egbertus Wilhelmus Johannes van Gurp (overleden in 1951), een kind van Leonardus Johannes Mari van Gurp en Adriana Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Nicolaas Gerhardus Smits (overleden in 1954), een kind van Petrus Smits en Gezina Johanna Gerard, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Nicolaas Gerhardus Smits (overleden in 1954), een kind van Petrus Smits en Gezina Johanna Gerard, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Johannes Geerlings (overleden in 1954), een kind van Roelof Geerlings en Louiza Arentdina Fransen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Andries Joannes Jurrien van Bosheide is overleden op 2 november 1955 te Deventer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Deventer » Overlijden 1955.

Bekijk suggestie

Andries Joannes Jurrien van Bosheide is overleden op 2 november 1955 te Deventer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Deventer » Burgerlijke Stand Overlijden 1955.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Christiaan van Gurp (overleden in 1956), een kind van Leonardus Johannes Mari van Gurp en Adriana Oudwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk David Kelderman (overleden in 1958), een kind van Jan Hendrik Kelderman en Dina Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gradus Johan Bilderbeek (overleden in 1959), een kind van Willem Bilderbeek en Gerritdina Willemina Goorman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Derk Bilderbeek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Gerharda Hendrika Kelderman (overleden in 1959), een kind van Jan Hendrik Kelderman en Dina Gerrits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.