Stamboom Van Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 55:

Abraham Aussen is geboren op 28 oktober 1891 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jakob (Jacob) Aussen is geboren op 26 mei 1894 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Izaak Bernhard Aussen is geboren op 25 april 1895 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Izaak Bernhard Aussen is overleden op 10 februari 1896 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernhard Izaak Aussen is geboren op 4 november 1896 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Izaak Julius Aussen is geboren op 20 november 1898 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Meijer Maximiliaan Aussen is geboren op 23 augustus 1900 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Schoontje Meijer (Schoontje Mozes - Schoontjen) Dormits is overleden op 2 mei 1907 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Sophia Vroom is overleden op 2 april 1912 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernard Jacob en Marianne Aussen zijn getrouwd op 23 mei 1913 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.