Stamboom familie Van Bart en familie Muurling » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 472:

Thomas Boekhout en Marretje Ebberse zijn getrouwd op 13 juni 1814 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Antje Feddema is overleden op 1 juli 1814 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Jacob Dolleman is geboren op 12 september 1814 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Willem de Ru en Henderica Gorlee zijn getrouwd op 29 december 1814 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Aaltje Lagerweij is geboren op 22 januari 1815 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Arie Nielemeijer en Jannigje Griffioen zijn getrouwd op 24 januari 1815 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Daniel de Ru is geboren op 23 maart 1815 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Paulus van Melzen en Hermijntje van Hulst zijn getrouwd op 14 april 1815 in Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Huwelijken Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Antje Feddema is geboren op 28 mei 1815 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Cornelis Swanik en Marretje Degenkamp zijn getrouwd op 29 juni 1815 in Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Huwelijken Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.