Stamboom Van Ark - Haan » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 95:

Johannes Pieter Jong en Petronella Johanna Cavera Wartena zijn getrouwd op 7 maart 1824 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacob Riewerts Buitenwerf en Aaltje Edzes Bos zijn getrouwd op 10 augustus 1825 in Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Pastoor en Elisabeth Aikes Vos zijn getrouwd op 13 januari 1832 in Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aries Hendriks Til en Klaaske Klaassen Dijk zijn getrouwd op 23 mei 1833 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Samuel van Dam is geboren op 11 december 1833 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Simon Salomons van Hessen en Kaatje Benjamin Levie zijn getrouwd op 19 juni 1834 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Arius Hindriks Til is geboren op 27 november 1836 te Ezinge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ezinge » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Carolina van Hessen is geboren op 22 juni 1837 te Ezinge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ezinge » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Gerrits Haverveld en Bouke Klaassen Groefsema zijn getrouwd op 11 oktober 1839 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Klaas Jacobus Bos en Jantje Pieters Dijkema zijn getrouwd op 4 december 1840 in Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.