Stamboom Valois » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.826:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Caatje den Boer (geboren in 1748), een kind van Cornelis den Boer en Grietje Timmers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Wolters (geboren in 1749), een kind van Gerardus Wolters en Maria Hermens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antonia Wolters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Verboon (geboren in 1749), een kind van Arij Verboon en Maria Akkersdijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Verboon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Volkert (geboren in 1751), een kind van Elias Keesman en Pietertje Loos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Wolters (geboren in 1752), een kind van Gerardus Wolters en Maria Hermens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antonia Wolters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1752), een kind van Hermanus van Woudenberg en Gijsbertje van Andel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Wolters (geboren in 1754), een kind van Gerardus Wolters en Maria Hermens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antonia Wolters

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Knelia (geboren in 1754), een kind van Hermanus van Woudenberg en Gijsbertje van Andel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Beunis (geboren in 1754), een kind van Johannes Adrianus Beunis en Catharina van Loon, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Adriaan Beunis

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel Joppe (geboren in 1755), een kind van Cornelis Joppe en Adriana Zuurland, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Josina Joppe

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.