Stamboom van Tol Schakel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 164:

Mattje Hogewoning is geboren op 21 juli 1819 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Laurens Webbers is geboren op 29 november 1819 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermina Vletter is geboren op 9 december 1819 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Catharina Rouwel is overleden op 5 april 1820 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Zandbergen is overleden op 10 april 1820 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Zwaan en Leuntje Zandbergen zijn getrouwd op 2 februari 1821 in Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Webbers is geboren op 26 januari 1822 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Schoondergang is geboren op 29 juli 1822 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dries van 't Hul en Anna Maria Ernstina Theising zijn getrouwd op 29 augustus 1822 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Magdalena Krumer is geboren op 21 februari 1823 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.