Stamboom Thomassen-Tomassen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 638:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henderik Jan Haijtink (geboren in 1818), een kind van Jan Haijtink en Anneken Menger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruid Brummelman (overleden in 1818), een kind van Teunis Brummelman en Geertjen Wolters Ruiterkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arned Bobbink (overleden in 1818), een kind van Jacob Bobbink en Grietjen Tammels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albert Lammers (geboren in 1818), een kind van Hendrik Lammers en Lotjen Mulder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derkjen Dijkerman (geboren in 1818), een kind van Garrit Jan Dijkerman en Garritjen Koeslag, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Simon Jacob van Spankeren (geboren in 1818), een kind van Arend Hendrik van Spankeren en Jenneken Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derksken Esselenbroek (geboren in 1819), een kind van Hendrikus Esselenbroek en Jenneken Oosterkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Garritdina Hagens (geboren in 1819), een kind van Christiaan Hagens en Engele Florijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Henders Hagens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Goes gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik (geboren in 1819), een kind van Jan Hendrik Wannink en Henders Kolkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Goes gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrike (geboren in 1819), een kind van Jan Hendrik Wannink en Henders Kolkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.