Stamboom Thomassen-Tomassen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 9.211 - 9.218 van 9.218:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Slots (overleden in 1960), een kind van Hendrik Jan Slots en Gerritdina Lodeweges, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geerhard Marinus Rikkert (overleden in 1962), een kind van Bernardus Hendrikus Rikkert en Maria Rijnders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geerhard Marinus Rikkert (overleden in 1962), een kind van Bernardus Hendrikus Rikkert en Maria Rijnders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenneken Haarman (overleden in 1964), een kind van Teunis Haarman en Lammerdina Veltkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenneken Haarman (overleden in 1964), een kind van Teunis Haarman en Lammerdina Veltkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Keijzer (overleden in 1966), een kind van Johannes Keijzer en Lotje Brinkerink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Harm Vos (overleden in 1968), een kind van Reint Vos en Geertje Rijks, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hermannus Vos

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Marianna Thomassen (????-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Marianna Thomassen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.