Stamboom Ten Have » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 418:

Françoise Anna Sophia Pit is geboren op 29 mei 1818 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Beun is geboren op 21 februari 1819 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit van 't Riet is geboren op 10 april 1819 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem van der Knaap en Marretje Leendertsdr Scheepmaker zijn getrouwd op 8 juli 1819 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frederik Albert Govert (Graaf) van Limburg-Stirum is geboren op 17 oktober 1819 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Neeltje van der Knaap is geboren op 26 december 1819 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Charlotta Margareta Pit is geboren op 19 april 1820 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Le Clercq en Grietje Zuilhof zijn getrouwd op 30 april 1820 in Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

August Nicolaas Marinus Pit is geboren op 10 juli 1822 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Neeltje Scheepmaker is geboren op 4 september 1822 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.