Stamboom Te Wierike » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 96:

Gerrit Smit en Johanna Lammerink zijn getrouwd op 4 mei 1861 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermannus Smit en Egberdina Buurtkamp zijn getrouwd op 28 mei 1861 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernardus Fikkert is geboren op 6 februari 1863 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Smit en Maria Peze zijn getrouwd op 1 juni 1866 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Engbert Grijsen en Wilhelmina Keuzenkamp zijn getrouwd op 7 september 1866 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerhardus Brinkatte en Dina Fikkert zijn getrouwd op 22 juni 1871 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Westendorp en Johanna Fikkert zijn getrouwd op 25 januari 1872 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermina Wes is overleden op 7 april 1874 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Huiskes en Hendrina Te Wierik zijn getrouwd op 11 oktober 1877 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hermina Overbeek is geboren op 28 december 1877 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.