Stamboom Stuivenberg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 54:

Cornelis van Gulijk is overleden op 20 juni 1936 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis Stuivenberg is overleden op 3 december 1936 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Matthijs de Bruin is overleden op 1 januari 1938 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrica Stuivenberg is overleden op 2 juli 1940 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Dijkland is overleden op 12 maart 1942 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje van Hardeveld is overleden op 11 september 1942 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Stuivenberg is overleden op 9 december 1943 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirk Diepeveen is overleden op 21 december 1943 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Hermina Mulderij is overleden op 14 maart 1944 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikje Hovestad is overleden op 22 april 1945 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.