Stamboom Stollmeyer » Anne Marie Elisabeth SIECK (1830-????)

Persoonlijke gegevens Anne Marie Elisabeth SIECK 


Gezin van Anne Marie Elisabeth SIECK

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Anne Marie Elisabeth SIECK?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Anne Marie Elisabeth SIECK

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Anne Marie Elisabeth SIECK

Anne Marie Elisabeth SIECK
1830-????


  Toon totale kwartierstaat

  Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).  Visualiseer een andere verwantschap

  De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

  Historische gebeurtenissen

  • De temperatuur op 19 juli 1830 lag rond de 20,0 °C. De wind kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Typering van het weer: omtrent helder regen. Bron: KNMI
  • De Republiek der Verenigde Nederlanden werd in 1794-1795 door de Fransen veroverd onder leiding van bevelhebber Charles Pichegru (geholpen door de Nederlander Herman Willem Daendels); de verovering werd vergemakkelijkt door het dichtvriezen van de Waterlinie; Willem V moest op 18 januari 1795 uitwijken naar Engeland (en van daaruit in 1801 naar Duitsland); de patriotten namen de macht over van de aristocratische regenten en proclameerden de Bataafsche Republiek; op 16 mei 1795 werd het Haags Verdrag gesloten, waarmee ons land een vazalstaat werd van Frankrijk; in 3.1796 kwam er een Nationale Vergadering; in 1798 pleegde Daendels een staatsgreep, die de unitarissen aan de macht bracht; er kwam een nieuwe grondwet, die een Vertegenwoordigend Lichaam (met een Eerste en Tweede Kamer) instelde en als regering een Directoire; in 1799 sloeg Daendels bij Castricum een Brits-Russische invasie af; in 1801 kwam er een nieuwe grondwet; bij de Vrede van Amiens (1802) kreeg ons land van Engeland zijn koloniën terug (behalve Ceylon); na de grondwetswijziging van 1805 kwam er een raadpensionaris als eenhoofdig gezag, namelijk Rutger Jan Schimmelpenninck (van 31 oktober 1761 tot 25 maart 1825).
  • In het jaar 1830: Bron: Wikipedia
   • Nederland had zo'n 2,6 miljoen inwoners.
   • 6 april » De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ook Mormonen genoemd, wordt officieel georganiseerd.
   • 5 juli » Frankrijk valt Algerije binnen.
   • 31 juli » Koning Karel X van Frankrijk wordt gedwongen tot troonsafstand en vlucht naar het buitenland.
   • 4 oktober » België heeft de troepen van Koning Willem I verjaagd en roept de onafhankelijkheid uit bij monde van het Voorlopig Bewind.
   • 16 oktober » De Nederlandse kroonprins Willem van Oranje proclameert de onafhankelijkheid van België
   • 5 december » De Symphonie fantastique van Hector Berlioz wordt voor het eerst uitgevoerd in het conservatorium van Parijs.
  

  Dezelfde geboorte/sterftedag

  Bron: Wikipedia


  Over de familienaam SIECK

  • Bekijk de informatie die Genealogie Online heeft over de familienaam SIECK.
  • Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over SIECK.
  • Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam SIECK (onder)zoekt.

  De publicatie Stamboom Stollmeyer is opgesteld door .neem contact op
  Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
  W. Stollmeyer, "Stamboom Stollmeyer", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-stollmeyer/I596.php : benaderd 20 juli 2024), "Anne Marie Elisabeth SIECK (1830-????)".