Stamboom Steinmeier/De Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 35:

Cornelis de Laat is overleden op 9 december 1819 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan de Gast is geboren op 29 mei 1834 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Helena de Gast is geboren op 29 mei 1834 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Helena de Gast is overleden op 27 oktober 1836 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Heleendert de Gast is geboren op 7 december 1836 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Martinus van meel en adriana Slokkers zijn getrouwd op 3 februari 1843 in Nieuw-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw-Vossemeer » Huwelijksbijlagen 1841-1845.

Bekijk suggestie

Willem Wilhelmus Slokkers is overleden op 5 augustus 1852 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Overlijdensregister 1843-1852.

Bekijk suggestie

Jan de Gast is overleden op 16 februari 1860 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Cornelis Dogge is geboren op 7 juni 1864 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heleendert de Gast en Cornelia Bernouw zijn getrouwd op 13 mei 1865 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.