Stamboom Snelder - Versteegh » Afstammelingen van Titus Manlius Imperiosus Torquatus

Generatie 27

34.

Anastasia Constantina, dochter van Unknown en Unknown. Anastasia Constantina is overleden.

35.

Alypia Princess of the of Rome, dochter van Procopius Anthemius I of the of the Western Roman Empire en Aelia Marcia Euphemia of the Eastern Roman Empire, is geboren 435 in Burgundy, Marne, Champagne-Ardenne, France. Zij is getrouwd rond 451 in Bourgogne, Marne, Champagne-Ardenne, France met Flavius Ricimer of the Suevi, zoon van Rechila de Suevia en Unknown of the Visigoths. Hij is geboren 405 in Toledo, Visigothic Empire, Spain. Flavius Ricimer is overleden op 18 augustus 472 in Roma, Roma, Lazio, Italy.

Zij kregen 1 kind:

Alypia Princess of the is overleden rond 468 in Marne, Champagne-Ardenne, France.

Generatie 28

36.

Flavius Paulus, zoon van Pompeius of Dyrrachium en Anastasia Constantina. Flavius Paulus is overleden 500.

37.

Caratene Agrippina of Narbonne, dochter van Flavius Ricimer of the Suevi en Alypia Princess of the of Rome, is geboren rond 449 in Lyon, Rhône, Rhône-Alpes, France. Zij is getrouwd met Chilperic II of Burgundy, zoon van Gundioc Of Burgundy en Caratene de Suevia. Hij is geboren rond 2 januari 450 in Bourgogne, France. Hij is king chilperic ii of burgundy en rond 474 könig in genf van beroep. Chilperic II is overleden 493 in Lyon, Rhone, Rhone-Alpes, France en is begraven 493 in Bourgogne, Marne, Champagne-Ardenne, France.

Zij kregen 2 kinderen:

Caratene Agrippina is overleden op 7 september 486 in Lyon, Rhone, Rhone-Alpes, France.

Generatie 29

38.

Unknown, dochter van Flavius Paulus en Magna. Zij is getrouwd met Flavius Sabinianus, zoon van Sabinianus Magnus. Flavius Sabinianus is overleden 508.

Zij kregen 1 kind:

Unknown is overleden.

39.

Theodora of Burgundy, dochter van Chilperic II of Burgundy en Caratene Agrippina of Narbonne, is geboren 470 in Burgundy. Theodora is overleden in Herulii areas of Denmark or Sweden en is begraven.

40.

Clothilde of Burgundy, dochter van Chilperic II of Burgundy en Caratene Agrippina of Narbonne, is geboren rond 480 in Lyon. Zij is getrouwd met Clovis of the Franks, zoon van Childeric I of the Franks en Basina of Saxony. Hij is geboren 466 in Rheims, Marne, Loire-Atlantique, Pays de la Loire, France. Clovis is overleden op 27 november 511 in St Pierre Island, Biel Lake Canton, Switzerland.

Zij kregen 1 kind:

Clothilde is overleden rond 544 in Monastery of Saint Martin, Tours.

Generatie 30

41.

Flavius Anastasius Paulus Probus Sabinianus, zoon van Flavius Sabinianus en Unknown. Hij is getrouwd met Theodora, dochter van Helebolus of Syria en Theodora of Byzantium. Theodora is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Flavius Anastasius Paulus Probus Sabinianus is overleden 517.

42.

Albericus Von Wenden of the Heruli, zoon van Alaricus II of the Herulii en Theodora of Burgundy, is geboren 486. Hij is roi, des hérules, @occu00100@, koning vd herulen van beroep. Hij is getrouwd met Syrisca de Sarmate.

Zij kregen 1 kind:

Albericus is overleden 526.

43.

Chlothar I of the Franks, zoon van Clovis of the Franks en Clothilde of Burgundy, is geboren rond 497 in Reims, Marne, Loire-Atlantique, Pay de la Loire, France en is gedoopt rond 498 in Rheims Marne Loire-Alantique France. Chlothar I is overleden op 1 december 561 in Compiègne, Oise, Picardie, França en is begraven rond 562 in Soissons, Aisne, Picardie, França.

Generatie 31

44.

Placidia, dochter van Flavius Anastasius Paulus Probus Sabinianus en Theodora. Zij is getrouwd met Iohannes Mystakon of Arshakuni.

Zij kregen 1 kind:

Placidia is overleden.

45.

Jean I Von Wenden of the Heruli, zoon van Albericus Von Wenden of the Heruli en Syrisca de Sarmate. Hij is roi, des hérules, @occu00099@ van beroep. Jean I is overleden 566 in Germany.

46.

Charibert I of Paris, zoon van Chlothar I of the Franks en Ingonde, is geboren rond 503 in Paris France. Hij is roi de paris van beroep. Hij is getrouwd met Ingoberga Merovingian.

Zij kregen 3 kinderen:

Charibert I is overleden 567 in Paris France en is begraven tussen 3 januari 567 en 2 januari 569 in St Vincent Abbey, Paris, Seine, France.

47.

Sigebert I of Austrasia, zoon van Chlothar I of the Franks en Ingonde, is geboren rond 524 in Metz, Moselle, Lorraine, France en is gedoopt augustus 566 en is gedoopt in Austrasius. Hij is getrouwd met Brunhildis of the Visigoths, dochter van Athanagild of the Visigoths en Goswinda VISIGOTHS. Zij is geboren rond 540 in Merovingia, Austrasia. Brunhildis is overleden rond 614 in Bayern, Germany.

Zij kregen 1 kind:

Sigebert I is overleden 575 in Metz, Moselle, Lorraine, France.

48.

Chilperic I of the Franks, zoon van Chlothar I of the Franks en Ingonde, is geboren tot 535 in Soissons, Aisne, Picardie, France. Chilperic I is overleden tussen 3 oktober 584 en 2 november 584 in Chelles, Paris, France en is begraven in St Vincent Abbey,Paris,Seine,France.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC