Stamboom Slobbe-van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 24:

Leendert Maarschalk en Maria Hofdijk zijn getrouwd op 27 mei 1829 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Dijk is geboren op 18 september 1833 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Laurentius Verhoeven is overleden op 27 november 1836 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Helena Maarschalk is overleden op 22 februari 1840 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes (Jan) Franciscus van der Horst is overleden op 17 februari 1848 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anthonius Theodorus van den Berg en Cornelia Theodora Verhoeven zijn getrouwd op 24 januari 1849 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Petrus van den Berg is overleden op 25 juni 1857 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Theodorus Verhoeven is overleden op 25 maart 1859 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis (Antonius) van den Berg is overleden op 6 november 1860 te Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petronella van der Horst is overleden op 26 maart 1866 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.