Stamboom Slobbe-van den Berg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.821 - 1.828 van 1.828:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Rooijen (overleden in 1953), een kind van Johannes van Rooijen en Elisabeth Kortekaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Lisse gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Slobbe (overleden in 1954), een kind van Cornelis Slobbe en Johanna van Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Rooijen (overleden in 1954), een kind van Johannes van Rooijen en Elisabeth Kortekaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Rooijen (overleden in 1954), een kind van Johannes van Rooijen en Elisabeth Kortekaas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Slobbe (overleden in 1954), een kind van Cornelis Slobbe en Johanna van Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Johannes Slobbe (overleden in 1958), een kind van Petrus (Piet) Slobbe en Maria van Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Cornelis Johannes (Cor) Slobbe is overleden op 26 juli 1958 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Slobbe (overleden in 1968), een kind van Petrus (Piet) Slobbe en Maria van Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.