Stamboom Slierendregt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.205:

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Caeij (geboren in 1687), een kind van . Walraven en . Onbekend, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacoba Walraven

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Poot (geboren in 1752), een kind van Arij Maartensz Poot en Alida Cornelisdr Lekkerkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Maartense Poot (geboren in 1756), een kind van Arij Maartensz Poot en Alida Cornelisdr Lekkerkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Poot (geboren in 1759), een kind van Arij Maartensz Poot en Alida Cornelisdr Lekkerkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Bodegom (geboren in 1765), een kind van Johannis van Bodegom en Johanna Belet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie (geboren in 1810), een kind van Johannes van der Voort en Adriana Valkenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van der Voort (geboren in 1812), een kind van Johannes van der Voort en Adriana Valkenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Neerhout (geboren in 1813), een kind van Johannes Neerhout en Pieternella van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maatje Neerhout

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Neerhout (geboren in 1813), een kind van Johannes Neerhout en Pieternella van der Velde, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maatje Neerhout

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaantje van der Marel (geboren in 1813), een kind van Leendert van der Marel en Jaapje arys dochter Storm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.