Stamboom Seelemeijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 30.170:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van den Lusdonck (geboren in 1659), een kind van Wilhelmus Hogardus van den Lusdonck en Agnes Franciscus de Hoppenbrouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1660), een kind van Jan Jans Vos en Grietjen Jans, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Jans Vos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van den Heuvel (geboren in 1660), een kind van Joannes Henricus van den Heuvel en Joanna Franciscus de Hoppenbrouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van den Heuvel (geboren in 1660), een kind van Joannes Henricus van den Heuvel en Joanna Franciscus de Hoppenbrouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1660), een kind van Jan Jans Vos en Grietjen Jans, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Jans Vos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Overbeeck (geboren in 1661), een kind van Matthias Nicolaas van Overbeeck en Joanna Matthias van den Dijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Overbeeck (geboren in 1661), een kind van Matthias Nicolaas van Overbeeck en Joanna Matthias van den Dijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Overbeeck (geboren in 1661), een kind van Henricus Antonius van Overbeeck en Godefrida Henricus van Berendonck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Overbeeck (geboren in 1661), een kind van Henricus Antonius van Overbeeck en Godefrida Henricus van Berendonck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stephanus de Hoppenbrouwer (geboren in 1662), een kind van Guielmus Gijsbertus de Hoppenbrouwer en Hedwigis Francken Emkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.