Stamboom Seelemeijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111 - 117 van 117:

Hendrikje Jongman is overleden op 15 juni 1942 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Geertruida de Vries is overleden op 15 augustus 1944 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Kulsdom is overleden op 8 december 1944 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Magdalena Delijde van der Worff is overleden op 4 april 1945 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jansje ten Napel is overleden op 6 mei 1950 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jantje Zandbergen is overleden op 12 juni 1950 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Willem Kulsdom is overleden op 20 augustus 1950 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.