Stamboom Schuur » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 44:

Harmke Schuur is overleden op 11 mei 1886 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannitje Sluip (ook: Huijp) is overleden op 8 april 1895 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob de Vries en Aaltje Schuur (eerder: Strobos) zijn getrouwd op 30 maart 1899 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Gerardus Schuur en Johanna Kremer zijn getrouwd op 11 april 1899 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Kremer is overleden op 14 februari 1900 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Gerardus Schuur en Hendrika (ook: Henderika) Susanna Gerritsen (ook: Gerretsen) zijn getrouwd op 7 maart 1901 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Jan Schuur is geboren op 17 maart 1904 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

NN Schuur is overleden op 19 augustus 1904 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Schuur is geboren op 19 augustus 1904 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Schuur is geboren op 13 augustus 1905 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.