Stamboom Schrik » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 78 van 78:

Cornelis Roozen is overleden op 27 mei 1916 te Oisterwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oisterwijk » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Engelina Geertje van der Laan is geboren op 1 februari 1920 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Hubertus Wilhelmus Maria Klomp is geboren op 2 februari 1922 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Johanna van Gils is overleden op 1 maart 1929 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Antonie van Gils is overleden op 23 februari 1934 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Carel William Suijderhoud is overleden op 9 november 1937 te 's-Gravenmoer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Gravenmoer » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Anna Maria Wilhelmina Josephina Schrederhof is overleden op 12 juni 1942 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Maria Wilhelmina Nagel is overleden op 5 januari 1947 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.